Online kurser

Med mine online kurser lærer du selv de teknikker og redskaber, som jeg bruger i klinikken. På den måde kan du behandle dig selv eller bruge kurserne som forberedelse eller sideløbende med et terapiforløb.

Bryd Fri af Sygdomsangst og få et liv med færre angstfyldte tanker om sygdom, død og katastrofer. 

Få de redskaber og værktøjer, der skal til for at du kan bryde fri af OCD – uanset hvad din OCD handler om.

Få alle de nødvendige redskaber til at håndtere angst og panikangst.

Veldokumenteret effekt

Mine behandlingsmetoder tager udgangspunkt i den veldokumenterede kognitive terapi.

Du lærer teknikkerne selv

Når du har gennemført et forløb, kan du selv bruge teknikkerne til evig tid.

Livsændrende investering

Når du har gennemført et forløb, kan du selv bruge teknikkerne til evig tid.

tidligere deltagere siger:

Jeg er snart igennem dit kursus: DET ER FANTASTISK!!!! Du er simpelthen SÅ tydelig og god til at forklare, hvorfor vi har tvangstanker. Det giver en helt ny ro i min krop (for første gang i over 25 år). Du skal vide, at dette kursus er det bedste, jeg hidtil har prøvet af behandlinger.

Katrine

Slip dine uønskede tanker

Jeg troede, det var nogle små korte videoer med lidt peptalk og noget teori. Havde ikke forventet sådan et professionelt set up med arbejdsbogen, smart system online (ikke bare videoer sendt pr. mail), gode og professionelle videoer.

Henriette

Bryd Fri af Sygdomsangst

Lines stemme kommer tit frem i mit hoved “lys med din lommelygte på det vigtigste”. “Det er bare din krop der larmer” osv.

Charlotte

Bryd Fri af Sygdomsangst

Efter forløbet hos Line kan jeg nu tage imod angsten og frygter den ikke mere. Det kræver arbejde at turde, men man får et godt indblik i, hvad angst er, og hvordan man “vinder” over den. Jeg har før gået til psykolog, men jeg fik aldrig rigtig forståelse for angsten dengang.

Marianne

Bryd Fri af Sygdomsangst

Bryd fri er helt klart det bedste og mest målrettede jeg indtil nu har prøvet! Jeg har fået genskabt troen på at jeg kan vende supertankeren, så jeg kan få et liv der er mindre domineret af angst.

Maria

Bryd Fri af Sygdomsangst

Forløbet er meget bedre end jeg forventede. Jeg har prøvet rigtig mange former for behandling, men intet har virket lige så godt.

Liljan

Bryd Fri af Sygdomsangst

Jeg kan generelt godt lide det gode gamle koncept med at man kan købe hele pakken til evig eje. Jeg kan godt lide tanken om at få alle værktøjer.

Martin

Slip dine uønskede tanker

Da jeg er vokset op i en tid uden internet, var jeg meget nervøs for, om jeg ville kunne finde ud af det tekniske, men det var virkelig nemt og lige til. Forløbet har gjort en stor forskel for mig.

Bente

Slip dine uønskede tanker

Nemt og brugervenligt

Bryd Fri-kurserne ligger på en platform, der er nem at betjene, uanset hvor vant til IT du er.

Direkte adgang uanset hvor du er

Du får adgang til videoerne, arbejdsbogen og lydfilerne på en online platform, så det kræver ingen installation for at komme i gang. 

Nemt at holde styr på forløbet

Kryds fuldførte sessioner af, så du ved, hvor langt du er, og tilføj noter. 

App på telefonen

Du har mulighed for at downloade en app til din mobil, så du lynhurtigt kan finde sessionerne og lydfilerne frem, uanset hvor du er.

Er du klar til at bryde fri?