Sygdomsangst

Sygdomsangst er en irrationel bekymring for at fejle noget alvorligt. Det kaldes også helbredsangst, og blev tidligere kaldt hypokondri. Mennesker med sygdomsangst har tendens til at fejlfortolke mindre eller normale kropsfornemmelser som alvorlige sygdomssymptomer på trods af forsikring fra læger om, at de ikke har en sygdom.

Hvis din krop sender dig tegn på, at du er syg, er det normalt at være bekymret. Men når bekymringerne udvikler sig til konstant tro på, at du har et eller flere symptomer på en alvorlig sygdom, kaldes det sygdomsangst.

Er du angst for corona, kræft eller andre sygdomme? Læs mere om sygdomsangst / helbredsangst her

Artikler jeg, angstterapeut Line Korsgaard, har skrevet,
der kan hjælpe dig med din sygdomsangst

kæmper du med sygdomsangst?

få min hjælp allerede i dag for 0,-

7 dages minikursus om sygdomsangst

På dette 7 dages minikursus, der bliver leveret direkte i din indbakke, lærer du hvad sygdomsangst er, og hvad der skal til, for at bryde FRI af det.

This is a success preview text.

This is a error preview text.

Du skriver dig samtidig op til mit nyhedsbrev, hvor jeg indimellem sender dig andre tips, artikler, tilbud og hjælp, når det kommer til sygdomsangst – du kan altid afmelde dig med et enkelt klik. 

Andre måder jeg kan hjælpe dig allerede i dag,
når det kommer til Sygdomsangst

Jeg vil rigtig gerne hjælpe dig til et liv med mere hverdagslykke og mindre angst. Herunder kan du se de muligheder, jeg kan tilbyde dig, så du kan komme i gang med det samme:

Online forløb

Bryd Fri af Sygdomsangst er et online forløb med mere end 7 timers terapi, der sammen med lydfiler og øvelser hjælper dig til at blive stærkere end sygdomsangsten.

Lydfiler

Jeg har udviklet en række lydfiler specifikt til dig, der lider af sygdomsangst. Lær at mentaltræne og få sunde rutiner med meditation morgen og aften.

Facebookgruppe

I facebookgruppen støtter vi hinanden, og jeg går jævnligt live og svarer på spørgsmål eller kommer med brugbar viden om sygdomsangst.

Angstbrevkasse

Har du et spørgsmål om sygdomsangst eller andre former for angst? Stil det i min facebookgruppe om angst.